Forbønn?

TRENGER DU FORBØNN?
Det kan enten omhandle sykdom, vanskeligheter i livet, noen du kjenner som trenger hjelp, noen som trenger frelse eller det kan være å bestå eksamen, sosiale problemer eller økonomiske utfordringer. Da kan du bare poste det i en kommentar under her, eller sende det til meg på mailadresse: victoriaaavik@hotmail.com.

PS! Du kan være helt anonym om du ønsker det, og jeg vil ikke poste noe på bloggen uten at det er et ønske.

I Jesus har vi fått mange løfter om helbredelse, hjelp osv, og derfor skriver jeg ned noen av disse reelle løftene, som du kan bruke inn i din situasjon. Og du trenger slettes ikke være kristen for at jeg skal be for deg!

Jeg vil også gjerne betjene deg med den profetiske nådegaven, dersom Den Hellige Ånd gir meg noen ord. Bare vær frimodig, for frimodigheten har stor lønn!

Jeg har selv opplevd mye overnaturlig, spesielt helbredelser, som du kan lese om på bloggen (trykk her). Jeg har også fått oppleve at Herren har hjulpet meg gjennom et vanskelig samlivsbrudd (trykk her), og frelst meg (trykk her). Jeg fikk også åndsdåpen etter bønn (trykk her). I tilfelle det kan være til hjelp for deg og ditt liv å se at Jesus faktisk handler og ikke bare snakker om det.

Gud velsigne deg, og ta gjerne kontakt.

13 kommentarer:

 1. Vil bare oppmuntre deg ! Herlig at du er så frimodig, et sann vitne for Jesus.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for oppmuntring! Jeg setter stor pris på det. Det er bare av nåde :)

   Slett
 2. Be om helbredelse for depresjon

  SvarSlett
 3. Be at borna får ektemakariv på iv

  SvarSlett
 4. Be om helbredelse for depresjon,øresus og feil søvnmønster

  SvarSlett
 5. Be om eltefeller til borna

  SvarSlett
 6. Ber om at vi klarer å bli gravid og at vi ikke mister flere barn i spontanaborter men får et fint svangerskap.

  Ber også om at jeg skal bli bedre/ frisk av min fibromyalgia

  SvarSlett
 7. Vennligst be for min kollegas mann.
  Han er lagt inn på sykehus med alvorlig sykdom. Utredning pågår.
  Tusen takk og Gud velsigne deg.

  SvarSlett
 8. Vær så snill å be for meg er syk, og ingenting går min vei mer tror jeg er forbannet.

  SvarSlett
 9. Be for meg. Jeg har det utrolig vondt nå. Be om at Jesus vil gjøre det som er best. Jeg ligger mye våken om nettene , og får ikke sove. Jeg ber og ber, men det er så tungt. Jeg skal også fungere på jobb. Det er ikke lett, for jeg er så trett og har det så vondt. Jeg vet Jesus kan, be om at han vil hjelpe meg, nå.

  SvarSlett
 10. slitt psykisk siden barndommen. er psykiatrisk pasient. skilt. dårlig økonomi. savner min eks hustru og et godt liv. redd for å gå fortapt. mye angst. forstår ikkje så godt bibelen og savner et forhold til Jesus, Gud og DHÅ, og mennesker som er liv og godt. Hører og ser ting dag og natt. sliter med synd og livet. Kan være veldig takknemlig for mye fint, spesielt mitt barn. Lengter etter å kunne leve et liv som snill og kunne være til glede for Gud og min neste. Savner mennesker som eg virkelig kan betro meg til, og som har evnen til å snakke inn i livet. Det gjør så vondt og er så vanskelig å leve, HJELP!

  SvarSlett
 11. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
  E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Takk for tilbakemelding! Guds velsignelse :)