torsdag 17. april 2014

I de siste tider..

 

"I de siste dager skal det bli - religion uten Den Hellige Ånd, kristendom uten Kristus, tilgivelse uten bekjennelse og frelse uten bekjennelse. Politikk uten Gud, himmel uten helvete."


- William Booth -En tydelig profetisk uttalelse fra mannen som grunnla Frelsesarmeen. Det han skriver er ikke ukjent i dag, for nå er både syndsbekjennelse "ut", mange såkalte kristne avviser at helvete finnes og Guds nåde er bare blitt et middel for vinning (som det står i Judas brev). Paven har sagt at Jesus Kristus er ikke den eneste veien til Himmelen. Men på tiden William Booth levde (1829-1912) var dette utenkelig.

La oss ta tilbake Guds fulle Ord, og la oss ikke bli lunkne og falle fra den Levende Gud! Synd er synd, og må bekjennes. Himmel er himmel, og helvete er helvete. Jesus Kristus er den eneste som Frelser! La oss ikke gå inn i tomme ritualer, og la det være LIV fremfor teologi! Be for Norge!

1 kommentar:

  1. Du skriver vi skal bekjenne Synd , er det nok å be om tilgivelse og omforlatelse for det gale man gjør ? Hva er tomme ritualer ? Mvh . Ragnhild

    SvarSlett

Takk for tilbakemelding! Guds velsignelse :)