mandag 23. desember 2013

Når jeg ser din himmel, et verk av dine hender....

Om det er èn ting jeg elsker av alt det skapte rundt meg, så er det stjernehimmelen. Jeg er en av disse som elsker at høsten og mørket kommer, for da får jeg se den etterlengtede stjernehimmelen! Fra vårt ståsted så er det fantastisk, majestetisk og vakkert, og hver gang jeg ser himmelen fylt av lysende stjerner, så blir jeg fullstendig lamslått av hvor stor Gud er. For de ser kanskje små ut her ifra, men når vi begynner å se nærmere på disse små lysene, så er det helt tydelig at det er vanvittige størrelser vi snakker om. Vi snakker om alvorlig mye større enn jorden! Og mange av dem vil også la vår egen sol se ut som et knappenålshode, eller kanskje ikke det engang!

Gud, vår egen Pappa i Himmelen, var Han som skapte alt dette. Den vanvittig gjennomførte atmosfæren, galaksene, solene, planetene og hele universet ble skapt bare ved at Han snakket. Wow! Er ikke det helt utrolig? Et univers som vi aldri kommer til å bli ferdig med å utforske på grunn av dets størrelse, som er så perfekt helt ned til hver minste celle, ble til fordi min Pappa sa det. Han puster stjerner ut av Sin munn! Planeter!

Men likevel så omtaler han ikke dette fantastiske, majestetiske som Sitt beste skaperverk. Først når Han skapte mennesket, i Sitt bilde til å ligne på Ham, da sa Han at det var veldig bra! (fritt oversatt) Han som skapte alt det vakre, Han som holder solen på plass i atmosfæren, Han har omsorg for DEG. Han vil ha en nær relasjon med deg, hvor du kan kalle Ham Pappa og Han får kalle deg sønn/datter.

Ingenting er umulig for Han! Tror du det? Virker din helbredelse til å være umulig for Gud? Virker din situasjon til å være umulig for Gud? Bare se litt nærmere på alt hva Han faktisk har skapt rundt deg, så kan du komme tilbake å fortelle om noe virkelig er umulig for Ham.

Han trenger ingen rådgiver. For hvem kan vel gi råd til Han som er allmektig Gud og Skaper? Du trenger ikke gi råd til Gud angående ditt liv eller andres. Vi har fått det privilegium å få be til Ham, og alt vi ber om i Jesu navn skal bli gitt oss. Snakk om fordeler! Løft blikket ut av din egen lille

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for tilbakemelding! Guds velsignelse :)