lørdag 4. mai 2013

Aldri glemt

Herre, Du har ransaket meg og kjenner meg. Hvor jeg enn sitter eller står, så vet Du det. Langt borte fra kjenner Du min tanke. Min sti og mitt leie blir gransket av Deg. Du kjenner nøye alle mine veier..

Som lita jente la jeg elsk på salme 139. Jeg pugget den og lærte den. Ble inspirert av å forstå denne delen av Guds farshjerte for meg. Den ble en slik trygghet. Men så valgte jeg senere å "kutte ut" Gud, Bibelen og alt "kristelig", fordi jeg var tenkt å klare livet selv.

De årene da jeg prøvde å rømme fra Guds kjærlighet, så gikk denne salmen på repeat i hodet mitt. Hver gang jeg i min desperasjon av nød slo opp i Bibelen, så havnet jeg på denne salmen.

Ikke et ord er på min tunge, se, Herre, uten at Du kjenner det helt og fullt allerede. Bakfra og forfra omgir Du meg, og Du har lagt Din hånd på meg. Å forstå dette er for underfullt for meg, det er for høyt, jeg kan ikke fatte det.

Han snudde aldri ansiktet sitt bort fra meg. Ikke fra meg da jeg var såret eller da jeg gjorde en rekke med teite ting. Han var ikke unnvikende for noen ting som hendte i livet mitt. Han var aldri uinteressert i meg, selv om jeg hevdet som Peter at jeg aldri hadde kjent Ham.

Hvor kan jeg gå bort fra Din Ånd? Eller hvor kan jeg flykte fra Ditt ansikt? For jeg opp til himmelen, er Du der. Redde jeg leie i dødsriket, se, da er Du der. Spenner jeg morgenrødens vinger, setter jeg bo ved havets ytterste grense, selv der skal Din hånd lede meg, og Din høyre hånd skal holde meg fast.

 Jeg prøvde i årevis å flykte fra Gud og mot Satan. Flykte fra der det var fred, mot der det var ufred. Irrasjonelt kanskje, når jeg visste hvor god Jesus var. Jeg tenkte at alkohol ville gjøre trikset, da skulle jeg endelig bli fri fra "kristenheten". Da ville Gud snu ansiktet bort fra meg. Men nei, Han elsket meg fortsatt og kallet på meg. Jeg sullet meg mer og mer inn i mørket bare for å innse èn ting;

Om jeg skulle si: "Sannelig, mørket skal falle over meg", så skal likevel natten være lys rundt meg. Sannelig, selv mørket er ikke for mørkt for Deg, men natten lyser som dagen. Mørke og lys gjør ingen forskjell.

Mørket var aldri for mørkt for Ham. Han fortsatte å etterjage meg med sin godhet og kjærlighet, midt inni min synd og fortvilelse, så viste Han meg at Han var god.

Så forstod jeg endelig dette, og på min egen 20-års dag så hadde Pappas godhet ledet meg til omvendelse. Jeg ville ikke lenger rømme fra Hans kjærlighet, men velge å hvile i den.

3 kommentarer:

 1. Fantastisk bra blogg! Kjenner meg igjen i så mykje av d du skriver, og kjenner at du har så utrulig med visdom! Enda eit bevis på at Jesus kan gjenopprette og lede oss :) Hans kjærlighet - den e så stor! Spennande, lisjesysta mi :)

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Så flott blogg du har, så flink til å skrive!
  Må legge meg til som følger slik at jeg kan følge deg videre.

  Må du ha en velsignet god uke :) klem

  SvarSlett
 3. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlett

Takk for tilbakemelding! Guds velsignelse :)