mandag 18. mars 2013

The good days

Jeg forstår godt hvorfor mange ikke synes "kristendom" høres spesielt spennende ut. For å være helt ærlig, så var "kristendom" lite appellerende til meg også før. Det eneste disse kristne snakket om var "den grusomme endetiden" da alt kom til å bli håpløst, hvor mange prøvelser de måtte gå igjennom og hvor vanskelig livet var.

Beklager om du ble støtt, for jeg sier ikke at livet som frelst skal være et maskeradespill, hvor du skal late som alt er bra til enhver tid. Det er tåpelig, for det er lettere å gjennomskue enn du tror. Klart vi har det vanskelig iblant og det ER LOV å sørge (lov til alt, forsåvidt). Men jeg tror Jesus har så mye større tanker enn bare dette!

Endetiden er ikke bare grusom. Vi har kanskje hengt oss litt vel opp i disse tingene som omhandler antikrist osv. som selvfølgelig også skal leses, men Jesus sa at vi ikke trenger i frykte noe. Ja, Jesus sier at de skal forfølge oss og føre oss frem for domstoler og kaste oss i fengsel, men han sier at dette skal bare bli en mulighet for oss å vitne! (Luk 21, 13) Ikke et hår på vårt hode skal gå tapt. Er det så farlig lenger da?

Gud har sagt at han skal mette oss med mange gode dager. I motsetning så snakker han om "den onde dag". Altså at det er mange gode dager og bare èn ond dag. Livet skal bestå i hovedsak av de gode dagene. Det sier Guds Ord, og det som strider mot Guds Ord kommer ikke fra ham. Tanker om at du alltid skal slite med tøffe ting og lide hele livet har ikke sitt opphav i Guds Ord.

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg hadde litt misforståelser ift. dette før. Klart jeg lærer mye av de utfordringene jeg går igjennom, men det er ikke meningen at jeg skal stoppe opp midt i dem. Det er ikke til Guds ære. Han får ære når vi blir ledet igjennom ved hans nåde. Hadde ikke vært så utrolig om israelsfolket stoppet opp i ørkenen? Hadde det vært noe å skrive i Bibelen og prise Herren for da? Jødene feiret høytiden for å minnes når Gud ledet dem ut i ørkenen... punktum. Nei, Gud får ære når vi blir stående på den onde dag og får se mange gode dager i livet!

Livet mitt er blitt så godt på alle områder fordi Jesus har frelst meg. Jeg har det godt - virkelig godt. Jeg sovner og våkner opp sammen med verdens herligste mann, fordi Jesus har svart begges bønner. Jeg kjemper ikke lenger med vonde tanker og følelser, fordi Jesus har gitt meg fred i sinnet. Og det er fortsatt mye, mye mer som jeg kan takke han for!

Angst, håpløshet, mismot, depresjon, mindreverdighet (som ikke er det samme som å være ydmyk, langt ifra!), selvopptatthet, frustrasjon og andre negative følelser kommer aldri fra Gud. I Jesu navn så tar jeg autoritet over disse følelsene til deg som leser nå. Du skal ikke lenger slave under dem. Gud ønsker å la deg få leve et godt liv, fylt av glede, fred, FRIHET, kjærlighet, sindighet, kraft, utholdelse og alt det gode som kommer fra ham. Om du lurer på hva Gud ønsker å gi deg, så kan du lese om Jesus. Gav han noen ufred? Unnlot han å helbrede noen? Gav han mennesker sorg? Fikk han dem til å bli mismodige? Ledet han dem inn i slaveri eller satte han dem fri? Jesus er bildet på hvem Gud er. De er ett. Alt Jesus har tilgang på, har du også tilgang på dersom du er frelst. Du kan komme frimodig innfor nådens trone å finne hjelp til rette tid.

Jeg har fått mange mail i det siste, som jeg ikke har hatt kapasitet til å svare på. Men jeg ber for den som trenger forbønn, og skal prøve å få svart i nær fremtid.

6 kommentarer:

 1. Alltid kjekt med et nytt innlegg fra deg:) Hilsen Ida

  SvarSlett
 2. Liker bloggen din Victoria!:)

  SvarSlett
 3. Hva (eller hvordan) er forskjellen på mindreverdighet og ydmykhet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Forskjellen er vel at ved mindreverdighetsfølelser så tror man at man må være noe, men ved ydmykhet tror man selvfølgelig ikke det.

   Dette er hva samvittigheten sier meg, og det er gjennom ånd/samvittighet(ild) Gud virker. Da gjør Gud en ydmyk.

   Ifølge de tidligste kirkefedre hadde begrepet "ild" i Bibelen å gjøre med samvittigheten. Fortapelsens ild er da at man aldri får sine synder tilgitt, noe som smerter i samvittigheten. Dårlig samvittighet kan gjøre ganske vondt!

   Matteus 5,3: Salig er de som er fattig i sin ånd (lutret i ild), for himmelriket er deres.

   Joh. 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta.

   Slett
 4. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlett
 5. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett

Takk for tilbakemelding! Guds velsignelse :)